sf-2.png
Om dankur

Vejen til en sund hud

Hvordan startede Dankur?

Naturlige og parabenefri produkter til en sund hud

Da vores lille datter var omkring seks måneder gammel, fik hun rød numse. Vi spurgte vores læge til årsagen. Det var normalt og hun havde set det hos mange andre børn også. Vi skulle bl.a. prøve andre hudpleje produkter. Vi prøvede alt som fandtes på markedet, men vores datter havde stadigvæk rød numse.

På det tidspunkt fik min mand, som er civilingeniør i kemi, idéen om at lave naturlig sæbe til vores datter. Han gik i gang med at lave naturlige sæbe og prøvede dem på ham selv. Efter flere forskellige recepter og forsøg lykkedes det at lave formuleringen til en naturlig sæbe for børn, der var mild og venlig for huden. Efter at vi har vasket vores datters numse med denne milde naturlige sæbe 3-4 gange dagligt, har vores datter ikke længere rød numse. Tværtimod har hun den mest silkebløde hud et barn skal have.

Da tænkte vi, hvis vores datter kan få gavn af den naturlige sæbe, så kan andre børn også. Samtidig udviklede min mand også en naturlig sæbe til voksne til vask af hænder og ansigt for normal hud. Vi har kun brugt denne naturlige sæbe til os selv siden. Da der findes mange mennesker med tør hud, er der også udviklet en naturlig sæbe til tør hud.

Vores familier, venner og kunder som har prøvet de forskellige naturlige hudplejeprodukter fra Dankur er alle sammen glade for og tilfredse med at anvende vores naturlige hudpleje produkter.

Vi er stolte af at høre at når man først har anvendt vores naturlige hudplejeprodukter én gang, vil man altid anvende dem. Med de egenskaber disse produkter har, er jeg ikke bange for at anbefale vores høje kvalitets, naturlige hudplejeprodukter til jeres dig og din familie, da jeg ved, at jeres hud også vil få gavn af vores naturlige hudplejeprodukter.

  • Uden parabener
  • Ingen parfume
  • Ingen konserveringsmidler
  • Ingen farvestoffer
  • Bevarer fugtigheden af huden
  • Veganske produkter
  • Naturlige olier
Dankur produkter

Læs mere om vores produkter

Vil du vide mere om Dankurs produkter? Se vores udvalg og læs mere.

Kontakt os

Vil du i dialog med os om vores økologiske og veganske sæber? Kontakt os for at høre mere.