Produkter

Til vores naturlige produkter til din hud, dit største organ, anvender vi kun råvarer der er økologiske og højkvalitets vegetabilske olier.

Vores naturlige hudpleje produkter fremstilles i Danmark efter egen recept, med den perfekte balance mellem råvarerne og forskellige procesparametre, der er ikke tilsat alkohol, parfume, farvestoffer eller konserveringsmidler. De er ligeledes fri for Parabener.

Vores naturlige produkter er Vegan og Vegetar venlige.

Indholdsstofferne i produkterne er med til at opbevare fugtigheden af huden og gøre huden blød. De føles silkeblødt og er meget behagelige efter vask.

Der er anvendt meget tid på at vurdere potential farligheden af alle indholdsstoffer i vores naturlige hudpleje produkter jf. EU’s direktiv for kosmetiske produkter. Potential farligheden af alle indholdsstoffer i vores naturlige hudpleje produkter er langt under grænsen der er fastsat af EU.  Dette betyder, at når I bruger vores naturlige hudpleje produkter kan I være sikker på at vores produkter er sikkert at bruge med alle de nævnte ingredienser.

Lille Gelawéj (240 ml)-Mild naturlig flydende sæbe til børn

Mild naturlig flydende sæbe til vask af børns hænder og fødder. Der er ikke tilsat parfume, konserveringsmidler eller farvestoffer.
DKK 99,00

Forest (240 ml)-Mild naturlig flydende sæbe til normal hud

Mild naturlig flydende sæbe til vask af hænderne, og ansigt til normal hud. Der er ikke tilsat parfume, konserveringsmidler eller farvestoffer.
DKK 99,00

Oase (240 ml)- Mild naturlig flydende sæbe til tør hud

Mild naturlig flydende sæbe til vask af hænderne, og ansigt til tør hud. Der er ikke tilsat parfume, konserveringsmidler eller farvestoffer.
DKK 99,00

Simple beauty (50 ml)-Mild naturlig makeup fjerne

Denne naturlige makeup fjerne kan anvendes til at fjerne makeup der er vand eller olie baseret.
Der er ikke tilsat parfume, konserveringsmidler eller farvestoffer.
DKK 64,00