Salgs- og leveringsbetingelser

14 dages fortrydelsesret

Ved køb af varer via dankur.com, har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret. Hvilket vil sige, at du kan fortryde dit køb inden 14 dage efter modtagelsen. Ved returnering skal du blot sende varen og en kopi af din faktura til os. Når vi har modtaget returvaren og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, indsættes det fulde købsbeløb på den konto beløbet blev hævet fra. Varen kan også returneres ved at nægte at modtage pakken, når denne leveres.

Fortrydelsesretten med fuld returnering af købsprisen kan kun udnyttes, såfremt varen returneres i ubrudt emballage og ikke har været taget i brug.

Returnering af brugte varer

Hvis du returnerer en vare i brudt emballage og/eller i brugt tilstand refunderes kun det beløb der fastlægges af os iht. til vores procedure for modtagelse af bugte varer eller varer i brudt emballage.

Da vi kun sælger nye varer på dankur.com, vil vi som udgangspunkt trække 99% fra varens oprindelige pris og dermed returnere 1% til kunden. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering og ombytning påhviler kunden.

Betaling

På dankur.com kan du betale med Dankort, eDankort, Visa Electron, VISA, MasterCard, Maestro og Paypal.

Fakturabeløbet bliver trukket på dit kreditkort, når varerne afsendes.

Priser

Alle priser er angivet inkl. 25% moms, dvs. den pris, du ser ud for en given vare, er den pris, som du skal betale.

Der tages forbehold for: prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks og EU, ekskl. Færøerne og Grønland.

Fragt / Forsendelse

Alle varer sendes med fragtmand eller postvæsnet.

Fragten betales af kunden.   

For køb  af mere end 20 kg venligst kontakt info@dankur.com  

Fragtprisen vil altid kunne ses i indkøbskurven.

Leveringstid

Med mindre andet er angivet på den enkelte varer afsendes din ordre inden for 12 arbejdsdage i Danmark, regnet fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00.

Dankur kan ikke drages til ansvarlig for forsinkelse af leverancer, men vil altid bestræbe sig på rettidig levering. Når du har modtaget din ordre, skal du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Kontroller varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen, såfremt der er skade på varen gøres indsigelse over for transportfirmaet.

VIGTIGT! Har emballagen tegn på skade, når du modtager den, SKAL du åbne pakken i overværelse af postbudet eller fragtmanden. 
Kvittering for modtagelsen, er det samme som at sige, at varen er i orden.

Er varen beskadiget påføres kvitteringen nægtet modtagelse. Postbudet/fragtmanden tager så pakken med igen. Herefter kontaktes Dankur. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos fragtmanden.

Returnering af varer / Fortrydelse

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, skal du kontakte Dankur. Den defekte varer  samt en kopi af din faktura sendes retur til Dankur. For at fremme ekspeditionen skal du sende en mail med angivelse af fejlen samt oplysninger om fakturanummer.
Vi ombytter eller sender en ny vare.

Reklamation

Er der defekt eller mangler på leveret varer skal dette anmeldes til Dankur på leveringsdagen eller senest 2 måneder efter fejl eller mangel er konstateret. Dankur dækker transportomkostninger i forbindelse med reklamation/fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller Danske fragtmænd.

Faktura

Dankur sender automatisk en elektronisk faktura på e-mail, når betalingen er registreret.

Garanti

På alle produkter ydes der garanti ifølge købeloven.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Dankur tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Sikkerhed

Dankur.com er opkoblet til bl.a. NETS.
Når du besøger dankur.com er der ingen kryptering, men når du indtaster dine oplysninger vedr. kreditkort, navn, adresse m.m. bliver alt information krypteret. Dine kreditkortoplysninger gemmes ikke af dankur.com

Dataregistrering

For at kunne fremsende varer til dig, skal du oplyse dit navn samt din postadresse. Når du har afgivet din ordre, gemmer vi dine ordreoplysninger i vores data base.

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på Dankur.com behandles i overensstemmelse med gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er    nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder e-mail og varedata som vedrører dig.

Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 

I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år.Du kan jf. persondataloven få fuld indsigt i dine oplysninger ved skriftlig henvendelse til:

Dankur
Bakken 7
4100 Ringsted
Danmark